FUNDATIA SKY

A fost infiintata in Iasi cu scopul de a veni in sprijinul animalelor fara stapan si de a promova respectul fata de acestea, considerand ca o coexistenta a speciilor in lume, implica recunoasterea de care specia umana a dreptului la existenta a celorlalte specii.

Punem la dispozitia proprietarilor de animale clinica mobila echipata corespunzator, cu ajutorul careia fundatia ofera ingrijiri medicale gratuite animalelor de talie mare, in special cailor.

SPRIJINIM ANIMALELE

De-a lungul celor 8 ani de activitate, sute de animale au fost adoptate prin intermediul Fundatiei iar in locul lor, alte animale aflate in suferinta, si-au gasit alinarea si au simtit pentru prima oara ca viata poate fi si placuta.

Refugiul Fundatiei Sky se afla in com. Tiganasi si gazduieste in permanenta in jur de 250 de animale, caini, pisici, cai si magari. In afara de acestea, fundatia mai ofera ajutor (hrana, tratamente, operatii de sterilizare sau castrare) animalelor care traiesc inca pe strazi, prin padurile din jurul orasului, pe drumul spre refugiu sau chiar prin curtile oamenilor, de cele mai multe ori.

Cu ce ne puteti ajuta?

 • Adoptand un animal si oferindu-i o viata mai buna;
 • Adoptand animale la distanta daca nu aveti posibilitatea de a lua un animal acasa;
 • Ajutand la activitatile zilnice de intretinere a adapostului, in calitate de voluntar;
 • Prin directionarea celor 2% din impozitul pe venituri.
 • Doneaza pentru ele!

  FUNDAŢIA “SKY”
  CIF: 27812735
  IBAN: RO23BRDE240SV72252862400 RON
  IBAN: RO19BRDE240SV72252942400 EUR
  COD SWIFT: BRDEROBU

  Sumele donate vor fi utilizate pentru dezvoltarea institutiei si pentru tratarea animalelor.